Trupa Holograf a fost nevoită să îşi amâne, pentru o scurtă perioadă, cele două concerte "Cât de departe" care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului formaţiei, Dan Bittman, care au fost însă rezolvate.Concertele vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor, urmând ca zilele stabilite să fie anunţate în curând, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Music.

Potrivit comunicatului, această decizie a fost luată în urma unor probleme de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada de refacere este însă mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfăşura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single extras de pe albumul "Love Affair".

 

Cititi mai mult pe : http://www.mediafax.ro/life-inedit/holograf-si-a-amanat-concertele-din-capitala-din-cauza-unor-probleme-de-sanatate-ale-lui-dan-bittman-10186510

Sursa : http://www.mediafax.ro

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns