Pe fanii serialului "Pariu cu viata” ii asteapta un episod incendiar la propriu si la figurat, luni, 14 mai, de la 20.30 la PRO TV si in avans pe voyo.ro de la 10.00. 

Trupa Holograf, guest star in "Pariu cu viata”, pune pariu cu dragostea si canta pentru implinirea uneia dintre cele mai frumoase povesti de iubire, aceea dintre Anca si Vlad. 

Anca are parte una dintre cele mai frumoase si romantice declaratii de iubire. Intr-un cadru idilic, pe malul lacului, la apus de soare Vlad si Holograf canta in duet piesa "Sa nu-mi iei niciodata dragostea”: "Vlad i-a facut o surpriza frumoasa, i-a adus pe cei de la Holograf sa-l ajute sa-si ceara iertare. Ea nu se astepta la asa ceva si este foarte impresionata. Anca este o norocoasa, multe fete si-ar dori sa primeasca o asemenea declaratie de dragoste. Am filmat aceasta secventa la apusul soarelui pentru a se crea o atmosfera romantica. Membrii formatiei Holograf au fost foarte draguti si le multumim ca au acceptat sa vina sa joace in serial alaturi de noi. A fost o mare onoare pentru noi”, spune Cristina Ciobanasu.

"Vlad si-a luat inima in dinti si, cu ajutorul fetelor de la ProFM si al Marei care i-a vandut cateva ponturi lui Vlad legate de dragoste, i-a rugat pe baietii de la Holograf sa il insoteasca la casa Anghel si sa ii dedice Ancutei piesa "Sa nu-mi iei niciodata dragostea". Vlad e emotionat, Anca se stapaneste cu greu sa nu planga si odata cu ultimile acorduri Vlad si Anca isi cer iertare unul altuia si se impaca printr-un sarut! Restul e poveste…Si acum revenind in viata de zi cu zi vreau sa le multumesc inca o data baietilor de la Holograf pentru ziua minunata de filmare alaturi de ei. E o filmare de care nu ai parte in fiecare zi”, povesteste Vlad Gherman.

 

Sursa: www.bestmusic.ro

About Post Author

Lasă un răspuns