Ii vedem zi de zi in tinuta office, vorbind despre cifre si evolutia pietei, dar in afara biroului nu se sfiesc sa ia coasa sau cratita in mana.Radu Ghetea, pescar convins   

Radu Ghetea este un pescar convins, aceasta fiind una dintre marile sale pasiuni, conform Wall-Street.ro.

Ghetea a pescuit in toata lumea, in Delta Dunarii, in baltile din jurul capitalei, in Cancun, in Noua Zeelanda, in Dubai, in Alaska sau in Caraibe.
Din punct de vedere al capturii, Ghetea spune ca cel mai lung peste prins a fost un merlin alb de un metru si jumatate, iar cel mai greu un crap de 19,670 kg.

“Am hobby-uri domestice si nu le-as numi deloc extravagante – nu joc golf, nu ma dau cu parasuta, nu schiez – imi place insa foarte mult sa pescuiesc, este o modalitate care ma relaxeaza extraordinar. In general, umblu dupa pescuit sportiv. Am pescuit in foarte multe locuri. Locul preferat ramane Delta Dunarii si am avut perioade cand mergeam de 6-7 ori pe an. Acum ma duc de 4-5 ori pe an, pentru ca a aparut un alt loc important, la Tancabesti, unde se pescuieste crap. Pescuitul inseamna multa stiinta, dar si mai mult noroc”, a mai spus presedintele CEC Bank.

Cititi mai multe pe : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/233804/hobby-urile-liderilor-din-business.html

Srusa: http://www.9am.ro

 

 

Lasă un răspuns