Şerban Copot, componentul trupei Animal X, va participa la "Dansez pentru tine".Hienă ştie că va face parte dintr-un proiect grandios, în care va fi nevoit să dea tot ce are mai bun. "Hienă" recunoaşte că nu se pricepe deloc la dansuri latino, dar speră să recupereze la alte stiluri.

"Nu am mai călcat într-o sală de dans de 8-10 ani, dar bănuiesc că este ca mersul pe bicicletă, şi dacă ai groove-ul în tine, mai există şansă. Îmi doresc să am un coregraf cu multă răbdare pentru că am foarte mult de recuperat. Trebuie să recunosc că am mari emoţii pentru că este o ipostază în care nu am mai fost de foarte multă vreme şi îmi place să căştig. Nu ştiu dacă o să fiu senzaţia sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans", a declarat Şerban pentru PRO TV Magazin.

"După câte am înţeles de la colegii mei de breaslă, este foarte solicitant din punct de vedere psihic şi fizic. La televizor se vede doar 10% din munca pe care o depui zilnic în speranţa de a câştiga alături de partener marele premiu. Încărcătura emoţională este foarte mare, aşteptările mari, e o competeţie pentru care trebuie să fii pregătit", a spus el.

Şerban ştie foarte bine care sunt punctele lui slabe şi la ce se pricepe cel mai bine.

"Sunt un dezastru în zona latino şi aici va trebui să lucrez cel mai mult. Sper ca juriul să fie indulgent cu un fost break-er pentru că mă voi strădui să fim echipa cea mai bună. Şi aşa vom fi", a explicat cântăreţul.

Lasă un răspuns