""

     Legendarul grup heavy metal va urca pe scena festivalului vineri, 12 august, când îÅŸi va prezenta noul album "7 Sinners", dar ÅŸi binecunoscutele hituri "Ride The Sky", "I Want Out" sau "Future World", într-un show de o oră ÅŸi jumătate.

    Cu peste 25 de ani de activitate, 13 albume de studio, nenumărate turnee mondiale ÅŸi peste cinci milioane de albume vândute, Helloween este una dintre cele mai importante formaÅ£ii a cărei faimă  a depăşit graniÅ£ele Germaniei. Festivalul ARTmania are loc între 8 ÅŸi 14 august ÅŸi prezintă concerte, expoziÅ£ii ÅŸi evenimente speciale dedicate ar­telor frumoase. Concertele din PiaÅ£a Mare vor avea loc în zilele de vineri 12 ÅŸi sâmbătă, 13 august. ArtiÅŸtii internaÅ£ionali confirmaÅ£i până acum sunt: Tarja, Helloween ÅŸi Lacrimas Profundere – vineri; Lacuna Coil, Sonata Arctica ÅŸi Republica – sâmbătă. În cei aproape 30 de ani de carieră, grupul Helloween a trecut prin nu­me­roase schimbări în componenţă ÅŸi a ajuns încet dar sigur pe culmile succesului. Cel mai recent album, "7 Sinners", a apărut în toamna anului trecut, iar ca o surpriză pentru fani, trupa l-a postat pe Myspace cu o săptămână înainte de lansarea oficială. La ARTmania Festival 2011 publicul are acces în baza biletelor de 80 de lei pe zi sau a abonamentelor de 130 de lei (preÅ£ valabil până la sfârÅŸitul lunii iunie), disponibile la Eventim (Germanos, CărtureÅŸti etc.), Diverta, VreauBilet sau shop.artmania.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro ÅŸi www.myticket.ro.

Nevermore şi Hammerfall, altă dată
DeÅŸi confirmată oficial pentru festival, Nevermore nu mai vine la Sibiu. Trupa ÅŸi-a anulat ÅŸi ultimele concerte din iunie, după ce în aprilie anunÅ£ase că renunţă la turneul din America de Nord pe care ar fi trebuit să-l susÅ£ină alături de Symphony X, Powerlove ÅŸi Blackguard. Seria anulărilor vine ca urmare a unor schimbări importante în componenÅ£a grupului american. Dacă în februarie Jim Sheppard a fost supus unei intervenÅ£ii medicale complicate, luna aprilie a adus o altă veste proastă: Jeff Loomis ÅŸi Van Williams au plecat din trupă din cauza neînÅ£elegerilor interne. De asemenea, organizatorii festivalului ARTmania 2011 au fost în negocieri avansate cu Hammerfall, dar răspunsul final al suedezilor nu a fost pozitiv, aceÅŸtia preferând – de această dată – să participe la un festival din Å£ara lor.

 

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns