Actrița Heather Locklear a devenit cunoscută lumii întregi datorită rolului ei din serialul de mare succes Melrose Place unde a interpretat excelent personajul Amanda Woodward.

A fost aclamată de critici și a primit numeroase premii. Succesul, însă, nu a fost de partea ei. I-a adus o mulțime de dezechilibre care, în timp s-au adâncit și i-au creat o mulțime de probleme.

Frumoasa actriță din Melrose Place a ajuns o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei.

Acum două zile un apel la 911 chema de urgență un echipaj de poliție la reședința unde locuiește Heather Locklear.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit-o pe actriță într-o stare avansată de ebrietate și confuzie, extrem violentă și incoerentă.

Unul din cei doi polițiști care ar fi încercat s-o liniștească a fost atacat cu brutalitate de actriță. La fel și medicul chemat pentru a i se administra sedative.

Problemele de comportament ale actriței nu sunt un secret pentru cei apropiați. Nici presa de peste ocean n-a menajat-o pe Heather, așezând-o încă din 2008 de la prima ei tentativă de sinucidere pe fondul consumului de droguri, pe prima pagină a ziarelor de scandal.

Cele două mariaje eșuate, cu Tommy Lee și Richie Sambora, lipsa unor contracte ferme de la Hollywood, singurătatea și depresia au făcut din frumoasa actriță ce a strălucit în Melrose Place o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei.

 

De curând, familia ei a fost nevoită să recunoască public problemele psihiatrice pe care le are fosta vedetă a filmului, aceasta amenințând în repetate rânduri că se sinucide.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-video- afvtest&ad_type=video&description_url=http%3A%2F%2Fmyurl.com%2Fpage%3Fkey%3Dvalu e%26key2%3Dvalue2

Please follow and like us:

Lasă un răspuns