Gym Class Heroes a lansat albumul ‘The Papercut Chronicles II’, album ce contine si super-hit-ul ‘Stereo Hearts’ (feat. Adam Levine).

 

Pe ‘The Papercut Chronicles II’, trupa pastreaza acelasi registru rock, pop si alternative hip-hop cu care s-au facut remarcati pe scena muzicalaCei de la Gym Class Heroes nu canta singuri pe CD, baietii avand cativa invitati de seama ca Adam Levine, Ryan Tedder, Oh Land sau Neon Hitch.

 

In plus, frontman-ul trupei, Travie McCoy – care recent a interpretat cu Adam Levine ‘Stereo Hearts’ in cadrul ‘Saturday Night Live’ (NBC) – va imparti scena cu Estelle si The Roots pentru reinterpretarea Teddy Pendergrass, ‘Wake Up Everybody’ in cadrul ‘Vh1 Divas Celebrates Soul’. Show-ul este programat sa fie difuzat pe data de 19 decembrie.

 

De asemenea, Gym Class Heroes va incepe in forta sezonul sarbatorilor. Astfel, trupa va concerta intr-o serie de evenimente radio de sarbatori, incluzand show-ul anual Z100 : ‘ Jingle Ball’ din 9 decembrie desfasurat pe faimosul ‘Madison Square Garden’ din New York.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns