Guns N’ Roses au intrat in focurile creaţiei. Axl şi ceilalţi membri ai trupei sunt pe punctul să lanseze un nou album, care vrea să fie continuarea lui Chinese Democracy pe care rockerii l-au pus pe piaţă în 2008.

 

DJ Ashba, ghitaristul Guns N’ Roses a spus, potrivit musicrooms.net, că noul album la care ei lucreaza de zor, nu-l va ţine deoparte nici pe lead singer-ul Axl Rose, mai ales că în ultima perioadă au tot existat fel de fel de speculaţii privind reunirea grupului, în 2012.

 

Noul album este o prioritate în acest moment pentru rockerii de la Guns N’ Roses, iar Axl este într-o formă de zile mari, dupa cum spune Ashba. Toată lumea abia aşteaptă să fie prezentate publicului cele aproape 12 piese, iar membrii trupei sunt convinşi ca fanii vor aprecia melodiile.

 

Chinese Democracy a fost cel de-al şaselea album inregistrat de trupa hard rock Guns N’ Roses şi care a văzut lumina zilei in noiembrie 2008. A fost primul album de studio, lansat la 15 ani dupa The Spaghetti Incident. Albumul a primit o mulţime de review-uri pozitive din partea criticilor şi s-a vândut in mai mult de 1 milion de exemplare în Europa.

 

Sursa: InfoMusic

 

Lasă un răspuns