East Roots la Guerrilive. Mono Jacks a cantat in premiera piesa THIS, de pe viitorul album. Primul bis din istoria emisiunii

 

 

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban@Energiea, un experiment provocat de Grolsch, continua luni, 22 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu  trupa East Roots.

East Roots s-a infiintat in 2009, in Bucuresti, si s-a afirmat pe scena muzicala romaneasca cu un sound nou, imposibil de etichetat, deoarece imbina cele mai surprinzatoare elemente: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep si Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental). Un an mai tarziu, castiga locul III la concursul Stufstock 2010 si sustin concerte la cele mai importante festivaluri (Stufstock, Iarmaroc, IIFF, Street Delivery, Ursus Evolution Tour), urmate de un turneu prin toata tara. Trupa a cantat in deschiderea Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie, Dubioza Kolektiv, etc.

 

In 2012, au lansat primul album, "From the east to the west", o combinatie de stiluri specifica trupei (dub, rock, rocksteady, balkan-folk,) ce rupe tiparele si le combina sub acelasi sound general de reggae. In toamna aceluiasi an, lanseaza si primul videoclip "Just for my people". 

 

East Roots inseamna Bogdan Filipeanu (Mistah B)- voce, Mihai Para- baterie, Laur Iftene- bas si sitar, Lorin Ciobica- clape, Cristian Scurtu- chitara, Adelin Dragu- percutie/naiMC  si Sorin Nicolescu – trompeta.

 

Piesele compuse in romana, engleza si franceza ne provoaca la un dialog, cu ceilalti, dar si cu noi insine, prin care sa demolam mentalitati si trenduri distructive si sa fim sinceri fata de cautarile fiecaruia dintre noi” – East Roots.

 

Piesa This, by The Mono Jacks, in premiera, la Radio Guerrilla

 

Trupa The Mono Jacks a cantat, luni, 15 aprilie, in premiera la radio – in cadrul emisiunii Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban – piesa THIS.

 

“Piesa "THIS" este una dintre piesele pe care le avem in lucru pentru noul album. Desi am mai cantat aceasta melodie  la cateva concerte de-ale noastre, la Guerrilive, THIS a fost o premiera radio. Nu are inca un mesaj final si nu este exclus ca forma ei finala sa fie diferita fata de ce am prezentat live”, a declarat, pentru Guerrilive, Doru Trascau.

 

De mentionat faptul ca luni s-a mai produs o premiera in cadrul Guerrilive: s-a cerut primul bis din istoria emisiunii. Cu un public numeros, care a umplut Energiea Pub pana la refuz, “The Mono Jacks a dovedit, inca o data, ca o trupa de la noi din tara se poate ridica la nivelul unei trupe de afara” – Bogdan Serban, realizator Guerrilive.

 

Aceasta este a cincea editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc in Energiea, de unde va fi transmisa live On Air, la Radio Guerrilla, si video live pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla)

Accesul la concerte se face pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participand la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marti – vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei ce urmeaza sa cante la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban.

Pana acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vita de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds si The Mono Jacks.

Lasă un răspuns