Decapitated, Hatesphere si Thy Disease canta la Bucuresti pe 14 noiembrie in Club Quantic. Showul face parte din turneul Anticult Balkan Tour 2018!

In deschidere vor mai urca pe scena Grimaze si Dehydrated.

Grimaze vin din Bulgara si abordeaza un Death Metal cu influente de Groove pe alocuri. Infiintati in 2013, printre artistii care si-au pus amprenta asupra stilului Grimaze se numara Pantera, Gorguts sau Acid Bath.
Pana acum au lansat un EP, ‘Grimaze’, in 2016.
In momentul de fata Grimaze insemana:
Georgi Ivanov – voce
Pavel Krumov – chitara
Melina Krumova – chitara
Nedy Miladinov – tobe
Phillip Kolarov – bass

Dehydrated vin din Rusia, din indepartata Siberie si abordeaza ca gen Death Metalul, avand-o la voce pe carismatica Ira. Sunt prezenti pe scena din 2008 avand aceeasi componenta de la formare.
In cei 10 ani de activitate au lansat 3 albume, primul fiind lansat in 2011, ‘Duality of Existence’, al doilea, ‘Zone Beneath the Skin, in 2012 iar cel mai recent, ‘Awake in Era’, in 2015.
In momentul de fata Dehydrated inseamna:
Ira – voce
Evgen – chitara
Evgenii – bass


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

– presale: 50 lei – pana pe 3 septembrie

– presale: 55 lei – pana pe 14 noiembrie

– la Acces : 60 lei.

About Post Author

Lasă un răspuns