Biletele VIP şi biletele din categoria I pentru concertul MUNGO JERRY s-au epuizat. Pentru întâlnirea cu legendara trupă britanică, ce a cucerit întreaga lume cu hitul In The Summertime, mai rămân în vânzare, în număr limitat, bilete din categoria 2, cu loc în sală.  

 

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a cărui identitate muzicală este sinonimă cu existenţa formaţiei MUNGO JERRY, aduce în premieră la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul “In The Summertime”.

 

După apariţia piesei “In The Summertime” bandul MUNGO JERRY a devenit atât de iubit în Marea Britanie încât a generat “Mungomania”, o formă de manifestare ce  a fost descrisă în lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor şi imprevizibil fenomen de pe piaţa muzicală britanică de la The Beatles încoace.

 

 “In The Summertime” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariţia pe piaţă. Până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

 

În decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeaşi scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY îmbină sonorităţile rock, pop, blues, boogie şi skiffle, într-un melanj versatil şi cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului său.

 

 

 

 

 

Hitul “In The Summertime”, va răsuna pentru prima oară pe o scenă din România, în interpretarea originală, pe scena Hard Rock Cafe, în seara de 25 ianuarie. Concertul va însemna o întâlnire unică cu o legendă a rockului britanic şi şansa de a asculta live şi alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I’m In Love”, “Let’s Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc

Concertul marchează cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din ţara noastră.

 

Evenimentul este susţinut de ASSECO SEE.

 

 

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe mai sunt în vânzare doar bilete din categoria 2, cu loc în sală, la preţul de 50 lei. Acestea se găsesc  în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,  BLT.ro,  Bilete.roMyticket.ro, Iabilet.ro şi Rezervariclub.ro

 

 

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

 

 *  Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto. 

 

Lasă un răspuns