RIP COLIN VEARNCOMBE


    German Quality Entertainment (GQE) a respectat dorinta familiei Vearncombe si nu a facut publica vestea trista pe care a primit-o ieri dupa-amiaza din partea managementului BLACK.

    Astazi, 27 ianuarie, German Quality Entertainment transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor artisului britanic Black aka Colin Vearncombe.

    Este o pierdere dureroasa pentru intreaga industie muzicala, o bijuterie extrem de valoroasa, ce nu a fost apreciata la adevarata valoare.

    Acum a plecat subit si a ramas un mare gol… Odihneste-te in pace, Colin! Ne-am dorit extrem de mult sa-l aducem pe Black in Romania. A fost foarte greu sa-l convingem, dar am reusit.

    L-am anuntat pe 28 mai anul trecut. O problema ce nu avea rezolvare imediata in viata lui Colin ne-a determinat sa reprogramam concertul pe 28 noiembrie, asa cum si-a dorit artistul.

    Intr-un final, totul a fost aranjat, insa… publicul roman nu a fost foarte receptiv la acest eveniment, nu s-au cumparat bilete, si Colin ne-a rugat sa-i gasim o locatie mai mai intima.

   Cu aceasta ocazie ar fi fost mult mai aproape de public. Iata ca… n-a mai ajuns la evenimentul din 4 martie si… ne-a lovit tare, emotional vorbind.

    Muzica lui este cu adevarat una de suflet, unul albastru, ce-i drept. Totusi, nu avea cum sa nu-ti placa. Ne doream foarte tare sa-l cunoastem in persoana. Un om foarte talentat, scria, picta, compunea, un personaj discret si sufletist…

    Ne pare extrem de rau. Sa-i ascultam muzica, sa-i citim cartile si sa-i admiram picturile, este o invitatie!

   Concertul urma sa se desfasoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22,30!

    BLACK aka Colin Vearncombe a fost implicat duminica dimineata, pe 10 ianuarie, intr-un grav accident de masina, foarte aproape aeroportul Cork, din Irlanda, starea lui de sanatate fiind una critica, dar stabila.

    Ieri dupa-amiaza, s-a stins din viata in urma leziunilor grave din zona capului. Medicii au facut tot ce au putut!

https://www.youtube.com/watch?v=2S25XgWybkM&list=PLFCC509CCE2D121A3

    Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, toate au fost printre marile sale succese.

    DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE) – 26/5/1962 – 26/1/2016

    Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare "Wonderful Life " si " Sweetest Smile".

    A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

    Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person.

    Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line. Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

    Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015.

    Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm.

    Colin explica: "Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material.

    El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari". Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin .

    Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys .

    In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

    Noul album Blind Faith, un material foarte reusit, a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

Discografie:

1987 Wonderful Life

1988 Comedy

1991 Black

1993 Are We Having Fun Yet?

1999 The Accused

1999 Abbey Road Live

2000 Water On Snow

2001 Live At The Bassline

2002 Smoke Up Close

2005 Between Two Churches

2009 The Given

2009 Water On Stone

2013 Wonderful Life (Expanded & Remastered)

2014 Blind Faith

Site-uri online:

Site-ul oficial – http://www.colinvearncombe.com/

Facebook – https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe

Twitter – cvblack

Mai multe informatii gasiti pe http://www.colinvearncombe.com/About Post Author

Lasă un răspuns