Muzicianul Goran Bregovic va susţine, în 26 octombrie, un concert pe Stadionul "Cetate" din municipiul Deva. Evenimentul a fost anunţat de primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, organizarea unui concert Goran Bregovic pe Stadionul "Cetate" din Deva, în 26 octombrie. În deschiderea evenimentului va cânta trupa Hara.

"Potrivit înţelegerii, vor fi maxim 6.500 de spectatori, dintre care 1.500 în tribună. Preţul unui bilet în tribună este de 45 de lei, iar în picioare de 30 de lei. Intrarea spectatorilor se va face începând cu ora 17.00 şi vor fi condiţii extraordinare de securitate. În deschidere va concerta trupa Hara, iar Goran Bregovic va intra pe scenă undeva în jurul orei 20.00", a afirmat primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

Pentru concertul care va dura cel mult două ore Goran Bregovic va încasa un onorariu de 35.000 de euro.

"Consiliul Local Deva a alocat sumele necesare pentru organizarea concertului. Ne-am angajat ca suma totală să nu depăşească 230.000 de lei, iar 80-85 la sută, poate chiar sută la sută la sută din cheltuieli vor fi recuperate din bilete", a anunţat directorul economic al Primăriei Deva, Viorica Nicula.

Biletele au fost puse deja în vânzare la Casa de Cultură "Drăgan Muntean" din Deva.       Sursa:http://www.mediafax.ro  

About Post Author

Lasă un răspuns