""

Noua reÅ£ea de socializare Google Plus creÅŸte cu rapiditate: astăzi, este aÅŸteptat utilizatorul cu numărul 10.000.000, iar săptămâna viitoare vor fi deja 20 de milioane de useri

Noua reÅ£ea de socializare Google Plus creÅŸte cu rapiditate: astăzi, este aÅŸteptat utilizatorul cu numărul 10.000.000, iar săptămâna viitoare vor fi deja 20 de milioane de useri, scrie Yahoo.

Google Plus s-a lansat de doar două săptămâni, însă numărul utilizatorilor a crescut exponenÅ£ial, chiar dacă în primele douăsprezece zile accesul în cadrul reÅ£elei s-a făcut doar pe bază de invitaÅ£ii.
""

""

MulÅ£i dintre internauÅ£i s-au înghesuit pe Google Plus din curiozitate, dar ÅŸi pentru că oferă mai multe funcÅ£ii decât principalul său competitor, Facebook. Spre exemplu, funcÅ£ia "Hangouts" permite utilizatorilor să facă o videoconferinţă cu mai mulÅ£i prieteni simultan.

Dacă trendul din primele două săptămâni va continua, Google Plus va ajunge la 20 de milioane de utilizatori la sfârÅŸitul săptămânii viitoare. DeÅŸi cifra nu se compară cu valoarea astronomică de 750 de milioane de utilizatori, cât are Facebook, Yahoo scrie că este un început foarte promiţător pentru noua reÅ£ea de socializare.


Lasă un răspuns