Actriţa Gillian Anderson, devenită celebră graţie rolului din serialul "Dosarele X", s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Mark Griffiths, după o relaţie care a început în 2006.
 Informaţia a fost confirmată pentru revista People de agentul de presă al actriţei americane.

Gillian Anderson, în vârstă de 43 de ani, şi Mark Griffiths au împreună doi fii: Oscar, în vârstă de cinci ani, şi Felix, în vârstă de trei ani.

Gillian Anderson a divorţat de primul ei soţ, cineastul Clyde Klotz, – cu care are o fiică – în 1997 şi de al doilea soţ al ei, regizorul de filme documentare Julian Ozanne, în 2006.

De-a lungul celor nouă sezoane ale serialului "Dosarele X", actriţa Gillian Anderson a primit premiul Emmy, Globul de Aur şi premiul decernat de Sindicatul actorilor americani. După încheierea serialului, actriţa a jucat în câteva lungmetraje – "The House of Mirth" (2000), "The Mighty Celt" (2005) şi "Ultimul rege al Scoţiei" (2006) – dar şi în televiziune, fiind nominalizată la premiile BAFTA, Emmy şi Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul "Casa umbrelor/ Bleak House" (2005), produs de BBC.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro



Lasă un răspuns