DeÅŸi primul film nu a avut cine ÅŸtie ce succes, Paramount schiÅ£ează o continuare, cu Bruce Willis între favoriÅ£ii pentru obÅ£inerea unui rol principal.

 

Din punct de vedere al numelor ce se vor găsi pe afiÅŸul lui G.I. Joe 2, am putea vorbi mai degrabă despre o ne-continuare a primului film din ceea ce riscă să devină o serie. Paramount au analizat reacÅ£iile, destul de severe, de care avut parte primul G.I. Joe ÅŸi au ajuns la concluzia că subiectul Å£ine dar distribuÅ£ia nu a fost la înălÅ£ime. AÅŸa că se încearcă atragerea unui nume greu, Bruce Willis fiind primul pe listă ÅŸi, din câte se aude, nu va fi greu de convins, deÅŸi, cum bine ÅŸtim cu toÅ£ii, e al naibii de greu de ucis. Rolul care i se pregăteÅŸte lui Bruce este Joe Colton, un personaj care nu a apărut în primul G.I. Joe.

Åži regizorul va fi unul nou. Pentru G.I.Joe 2: Cobra Strikes s-a negociat cu Jon Chu, după ce Stephen Sommers a abandonat scaunul de regizor. Joseph Gordon-Levitt ÅŸi Sienna Miller nu-ÅŸi vor relua nici ei partiturile actoriceÅŸti, locurile lor fiind preluate de Dwayne Johnson ÅŸi Adrianne Palicki (noua Wonder Woman, dacă nu aÅ£i uitat). Va mai fi ÅŸi Channing Tatum pe afiÅŸ, fostul stripper intră în rolul unui personaj din originalul G.I. Joe, Duke. Dacă asta e, de fapt, vestea bună, voi decideÅ£i, fetelor.

 

sursa: realitatea


Lasă un răspuns