13 august , ora 18.30 , Centrul Cultural “Mihai Eminescu” ( Fost teatrul de vara 23 august ) Parcul National Premiera spectacolului – Gardienii Terrei !

 În spectacolul din 13 august, copiii vor întâlni cei cinci super eroi a căror misiune este de a proteja planeta pe care trăim, Terra, de efectele nocive ale activității oamenilor asupra echilibrului naturii.

 Cei cinci super eroi se numesc Gardienii Terrei.

 Fiecare are o misiune specială în echipă și protejează elemente de bază ale Terrei, așa cum o spune și numele lor: Gardianul Pământului, Gardianul Apei, Gardianul Aerului, Gardianul Energiei, Gardianul Vieții.

 În spectacol, copiii vor avea ocazia să descopere misiunea fiecăruia și puterile pe care le au, puteri dăruite lor de Terra, Zeița Pământului.

 Aventura la care vor lua parte copiii și părinții pe 13 august este provocată de întâlnirea Gardienilor Terrei cu Don Juan.

 Don Mari Juan este un seducător ce promite o stare de bună dispoziție eroilor și sprijin în momentele de tensiuni emoționale.

 În același timp,darul seducător ascunde pericole pe care eroii și spectatorii le descoperă împreună.

 Cu toții vor reuși să scape din mrejele fermecătorului Don Juan cu ajutorul Terrei, Zeița Pământului și a Petrecărețului Ciro de Luca & Alexxa, prin arta muzicii, bucuria dansului și a jocului.

 În finalul spectacolului, toți copiii și părinții sunt invitați să devină ajutoarele Gardienilor Terrei.

 Iar pe scenă va urca o “armată” spectaculoasă de motocicliști, ce promit să îi sprijine pe Gardieni și copii în acțiunile lor.

 Evenimentul face parte din programul național cultural “Artă Contra Drog”si este organizat de CIADO Romania in parteneriat cu Asociatia Culturala Dracula , Centrul Cultural “ Mihai Eminescu “ si FreeRiders .

Accesul se face pe baza de donatie fixa .

About Post Author

Lasă un răspuns