Petrecerea de nunta a vedetei TV Gabriela Vranceanu Firea cu primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, a avut loc ieri noapte, la "Clubul generalilor" din Bucuresti. Conform infopolitics.ro, a fost o petrecere restransa, fara fast, fara tort mare si fara plicuri cu dar de nunta.


Nu au participat mai mult de 50-60 de persoane, intre care ministrul Gabriel Oprea, senatori, deputati, primari, prefecti, consilieri etc. VIP-urile mondene ori vedetele presei au cam lipsit, cu exceptia unor colaboratoare apropiate de la emisiunea Gabrielei Firea, “Stirea zilei”. Afaceristul Dorin Cocos a participat la petrecere fara Elena Udrea.

Concomitent cu nunta Gabrielei, eveniment ce a avut loc in sala mare, Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, si-a aniversat implinirea a 61 de ani, in crama “Clubului generalilor”.

Au lipsit elementele specifice unei petreceri de nunta. Nu s-a furat mireasa, nu s-a taiat vreun tort urias si nu au fost artificii.

Cu totul iesit din comun, nu s-a “recoltat” darul, desi toti invitatii venisera, in mod firesc, cu plicurile pregatite. Cei doi soti au refuzat categoric sa primeasca daruri in bani, astfel ca singurele cadouri acceptate au venit din partea catorva invitati mai inspirati, care adusesera icoane, obiecte de arta etc. Meniul a fost unul traditional, cu sarmale, friptura, peste etc., la care s-au adaugat bucate preparate in aer liber, la gratar, din care se putea servi oricine, in stil suedez.

""

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns