FUSION Festival este un eveniment in aer liber in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efectele vizuale, proiectile, lights & laser show, acompaniate de lumina arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si fachiri.

 

Festivalul se desfasoara intr-un cadru natural deosebit ce se intinde pe o suprafata de 100.000 m2, la baza Barajului Gura Riului din Sibiu.

 

Editia din acest an este programata pentru serile de 12 si 13 iulie, pentru care biletele sunt puse in vanzare din luna decembrie 2012, acestea fiind un numar limitat, in legatura cu costurile si modalitatea de achizitionare puteti afla mai multe detalii accesand site-ul official Fusion Festival.

 

Anul trecut au performat un numar mare de artisti precum: Koko care a sustinut un spectacol live de percutie pe tot parcursul serii,Flowerstepper & Spacebunny au fost responsabili de spectacolul vizual, iar cei care au intretinut atmosfera prin muzica in seara de vineri 13 iulie 2012 au fost VRU, Tabac, Avirra, Dj Se & Dj Saga, Burner Greene, Dj Vasile, Kojok/KJK, Dj Aky, Injektah si Elementrix.

 

In seara de sambata 14 iulie, petrecerea a inceput la ora 12 ziua cu Reggie, un artist al genului "breaks", Aykad a continuat cu drumstep si electro, Luke Kosa cu breaks, house, urmat de Bibanu, apoi atentia s-a mutat spre Mainstage unde au performat Dobix, Progressers feat. JO , cei care au compus Official FUSION Festival track, Maarten Sikke, Vlad Rusu, Horace Dan D, Suie Paparude, si Cromatic Dance Show.

 

Distractia nu s-a oprit aici, scena Cosmic Gate a gazduit un spectacol in cadrul caruia am remarcat trupa Shiver, acompaniati de catre Djubeisi Snatt & Vix, iar duminica dimineata in afterhours au mixat Oliviu, Deysa, Razvan Dinescu, Noquit si Robbie Jay.

 

Pana in prezent nu sunt anuntati performerii de anul acesta.

Lasă un răspuns