Angajatorii nu tin cont numai de CV-ul si abilitatile care te recomanda pentru acel post, ci si de felul in care arati. Sunt anumite detalii la care multi se uita si te pot costa jobul dorit.Un studiu de specialitate arata ca mici greseli de frumusete pot prevesti un dezastru in ce priveste cariera ta si este foarte posibil sa fii respinsa la interviu.

Una dintre cele mi mari greseli este ca o candidata sa se prezinte la interviu cu unghiile rupte pentru ca tradeaza o fire nervoasa sau nepregatita.

Varfurile tocite il lasa pe angajator sa creada ca esti o persoana lenesa, in timp ce rimelul intins sugereaza ca esti o fire petrecareata, iar bronzul fals il poate face pe angajator sa creada ca esti genul de angajat care isi ia prea multe vacante, informeaza Daily Mail.

Sara Stern, beauty director la unul dintre cele mai mari branduri de produse cosmetice, este de parere ca dureaza 30 de secunde pentru ca un angajator sa isi formeze o parere despre candidat, iar greselile de frumusete pot fi decisive, desi multe persoane nici nu sunt constiente de ele.

Femeile care se prezinta la interviu purtand un ruj rosu, cu sprancenele puternic conturate si purtand prea mult parfum, lasa impresia angajatorului ca sunt prea increzatoare.

Nici cele care se prezinta impecabil nu sunt tocmai vazute cu ochi buni pentru ca pot trada o fire competitiva de temut ce ii poate lua locul angajatorului.

Lasă un răspuns