Color închide vara acestui an, tot la piscina, cu o seară specială a label-ului French Express.

 

Pe 31 august, în ultima noapte a verii, Jonas Rathsman, Isaac Tischauer și Moon Boots vin să ne cucerească prin house-ul tropicana, în aceeași locație unde am dansat pana la răsărit pe disco-ul norvegian al lui Todd Terje. De acestă dată sunetul va rezona deep house, sub o colecție de acorduri netede și bas sofisticat aduse de cei trei producători care altcătuiesc bazele casei de discuri condusă de Perseus.

 

Deschiderea evenimentului va fi facută de trioul Disco Sigaretta, reprezentat de Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox, ce continua să expună pe scenă locală cadențe disco de la sfârșitul anilor 70, prin italo, synth sau afrobeat.

 

Prindem ultima dată apusul de soare La Plage, pe nisip. Startul se da la ora 20:00,  iar intrarea va fi 25 RON pe tot parcursul nopții.

 

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport pe ruta Piața Revoluției – La Plage Club , între orele 20:00 – 02:00  și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

 

Pe lângă transportul gratuit, Color încurajează și partajarea locurilor în mașini în sistemul carpooling prin www.4inmasina.ro.

 

Casa de producție a lui Perseus, French Express, a devenit una dintre cele mai mari labeluri Nu-disco și house din industrie. Neoprită de fluctuațiile și hype-ul pe care industria muzicală le poartă cu ea mereu, misiunea lor este pur și simplu de a pune muzica în scenă într-un mod minunat și de a provoca oamenii la dans.

 

French Express au avut un impact imens asupra lumii deep house a acestui an și a reușit încă o dată să preleve măreția: Jonas Rathsman aduce lumii ”Yes I am”, Moon Boots revine cu un single stelar ”Love Strong”viar Isaac Tischauer își demonstrează încă o dată calitățile de excelent producător prin noul EP de 5 piese ” Take Over You”.

 

 

 

MOON BOOTS

 

https://www.facebook.com/moonbootsmusic

https://soundcloud.com/moonbootsmusic

https://twitter.com/moonbootsmusic

 

Moon Boots a venit pe lume la mijlocul anilor 1980, prin intermediul Cape Canaveral. El a abandonat programul spațial și și-a folosit economiile pentru a construi un studio într-o locație anonimă, unde lucrează în prezent. De-a lungul ultimelor 12 luni, Moon Boots a pregătit un catalog impresionant de remixuri, dar și de exemplare originale. Ultimul său dar către fani este "Love Strong", un single umplut cu voce soul, gust housey și super-funky, toate adunându-se împreună pentru realizarea acestei adevărate insule house tropicale. Nu foarte rapid dar nici prea lent, ritmul fără cusur îmbie la o noapte târzie de Boogie.

 

 

 

JONAS RATHSMAN

 

http://rathsman.se

https://www.facebook.com/jonas.rathsman.5

https://soundcloud.com/jonasrathsman

https://twitter.com/moonbootsmusic

 

Jonas Rathsman a crescut într-un sat mic din Suedia de Vest, departe de luminile disco și cluburile care acum au devenit o parte integrantă a vieții sale. Muzica a fost întotdeauna centrul adolescenței sale, dar adevărata pasiune pentru muzica va veni mai târziu în viață. După ce a devenit un nume cunoscut, la vârsta de 18 ani, pentru organizarea de petreceri din Gothenburg, el a decis să se întoarcă la producția de muzică. EP-ul său de debut ,”Tobago”, a fost lansat la sfârșitul anului 2011, și a urmat cu single-urile " Since I Don’t Have You ", "W4W" și printre cele mai recente, " Bringing You Down ". Piesele sale sunt notabile pentru că dispun de proeminenta voce sentimentală și totodată de sunetul clasic house. Linia dreaptă creativă a lui Rathsman nu se limitează doar la muzica – el este, de asemenea, co-proprietar și producător în spatele brandului de moda ”Uniforms for the Dedicated”.

 

 

 

ISAAC TICHAUER

 

https://www.facebook.com/IsaacTichauer

https://soundcloud.com/isaac-tichauer

https://twitter.com/ISAACTICHAUER

 

Artistul și producătorul Isaac Tichauer, un veritabil ladies man, s-a întors cu un nou sublim EP "Take over you", care a fost mai mult decât foarte bine primit de publicul său. Abilitățile de producție timpurii ale lui Isaac au captat atenția capului French Express- Perseus, care apoi l-a semnat în echipa sa de elită. Aceștia au putut să îl vadă semnând, fără îndoială, unul dintre cele mai bune albume ale anului trecut din scena muzicii house, mai bine – a lansat toate cele 9 piese din devotament pentru pentru fani, în mod gratuit. Piese de pe acest album au fost prezente în mod regulat în Mixtape-urile celor ca The Magician și Aeroplane.

LINEUP

Moon Boots
Jonas Rathsman
Isaac Tichauer
Disco Sigaretta

 

BILETE

25 RON – toată seara

 

DETALII

Data: Sâmbătă, 30 August 2013, de la 20:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locatie: La Plage Club

Adresa: Șos. Odăi Nr. 26-30 Otopeni

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

 

TRANSPORT GRATUIT
Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

20:00 – 02:00   –   Piața Revoluției – La Plage
05:00 – 07:00   –   La Plage – Piața Revoluției

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/154026921458054/

 

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

 

SPONSORI:

Provoked by Grolsch

http://www.grolsch.ro/#section=events

Hotel Caro

http://www.facebook.com/pages/Caro-Hotel-Bucharest/136992539340

 

PARTENERI MEDIA:

VibeFM, 1Music Channel, BestMusic.ro, Best-Event.ro, BigCityLife.ro, Be Where, BeUnderground.ro, Beatfactor.ro, CooperativaUrbana.ro, djsets.ro, Feeder.ro, HipMag.ro, Highsound.ro, iConcert.ro, GetLokal, InOras.ro, Kudika.ro, InStilulMeu.ro, MuzicaBuna.ro, MusicAddict.ro, MusicNights.ro, Metropotam.ro, Nights.ro, Neaparat.ro Orasulm.eu, Party People, PostModern.ro, Port.ro, Ring, Revista IQooL, Sofresh.ro TheBeat.ro, , SZE.ro, Sapte Seri, Sekazone, Tilllate.com, TheVandalList.com, Vice, Veioza Arte, Urban.ro, Zile si Nopti.           

 

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://youtube.com/ColorOfficial

http://soundcloud.com/ColorOfficial

 

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

About Post Author

Lasă un răspuns