Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, va juca intr-un nou sitcom, al carui titlu este "Douchebag".

Cantaretul a semnat o intelegere cu CBS TV Studios, pentru a produce si a juca in acest sitcom, care va fi difuzat in 2012, potrivit nme.com.

Conform site-ului deadline.com, sitcomul are ca subiect o legenda a rockului care incearca sa gaseasca echilibrul intre viata de star si cea de familie.

Durst si colegii sai din trupa Limp Bizkit se afla intr-o pauza dupa turneul sustinut pentru promovarea albumului "Gold Cobra", lansat la inceputul acestui an. Acesta este primul material de studio al trupei americane dupa o pauza de opt ani. Precedentul album s-a intitulat "Results May Vary" si a fost lansat pe piata in 2003.
In 2007, Fred Durst a debutat ca regizor cu "The Education of Charlie Banks", care a primit premiul pentru cel mai bun film de fictiune la Festivalul Tribeca de la New York.

Formatia americana Limp Bizkit, formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal, a vandut pana in prezent peste 33 de milioane de albume in intreaga lume.

Trupa americana a sustinut un concert in Capitala, la Arenele Romane, in iunie 2009. Show-ul din Romania al trupei Limp Bizkit a facut parte din turneul "Unicorns N’ Rainbows 2009".

Sursa: Rol.ro

Lasă un răspuns