""

Reese Witherspoon, în costum de baie de 4 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reese Witherspoon s-a relaxat pe o plajă din Miami, purtând un costum de baie întreg, destul de decoltat. ActriÅ£a a asortat la costumul negru o pereche de ochelari de soare de aceeaÅŸi culoare, s-a plimbat pe plajă ÅŸi s-a răcorit în apa mării, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta în vârstă de 35 de ani ÅŸi-a petrecut ziua alături de soÅ£ul ei, Jim Toth, cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva luni, ÅŸi de copiii ei, Ava în vârstă de 11 ani, ÅŸi Deacon, de 7 ani.

""

În aceeaÅŸi zi, familia a făcut o plimbare pe plajă.

Reese Witherspoon ÅŸi Jim Toth, un agent de la Hollywood, s-au logodit pe 28 decembrie 2010. Cei doi au început să se întâlnească în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărÅ£it de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaÅ£ie de trei ani.

Reese Witherspoon, câÅŸtigătoarea premiului Oscar din 2006, graÅ£ie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de ÅŸapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "TentaÅ£ia seducÅ£iei/ Cruel Intention" (1999). Cei doi au divorÅ£at în 2006 ÅŸi au împreună doi copii – Ava, născută în septembrie 1999, ÅŸi Deacon, născut în octombrie 2003. În 2008, actriÅ£a a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" ÅŸi vocea ei a fost folosită pentru unul dintre personajele din filmul de animaÅ£ie "Monsters vs. Aliens". În prezent, actriÅ£a lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" ÅŸi "Bell Witch".

 

 sursa: mediafax


Lasă un răspuns