Apreciatul cântăreț Ed Sheeran s-a căsătorit în mare secret cu iubita lui, Cherry Seaborn.

Ceremonia a avut loc în comitatul Sufflolk, din Marea Britanie, în prezența a doar 40 de invitați, numai membri ai familiei și prieteni apropiați.

Solistul de 28 de ani, cunoscut pentru discreția în ceea ce privește viața personală, se iubește cu Cherry dn 2015, însă cei doi se cunosc de când au urmat cursurile aceleiași școli din Framlingham, Suffolk.

ed sheeran soție

Ed și Cherry se cunosc din copilările și au o relație oficială din 2015

Ed și noua lui soție erau logodiți din decembrie 2017 și au anunțat o lună mai târziu.

Nici acum nu au făcut mare tam-tam, căci presa din Anglia spune că marele eveniment a avut loc chiar înainte de Crăciun. „Ed s-a însurat cu câteva zile înainte de Crăciun.

A fost o ceremonie foarte liniștită: vechii colegi de școală, familia apropiată și preotul.

Au fost doar 40 de persoane, așa că nici urmă de Taylor Swift sau vreun șef de la vreo casă de discuri, nicio față regală și nici vreo vedetă pop cu care e prieten.

Nu a vrut să facă mare caz din asta, ci a dorit să fie ceva doar pentru ei”, s spus o sursă citată de The Sun.

ed sheeran soție

Ed Sheeran și Cherry Seaborn sunt înnebuniți să meargă pe stadion, mai ales că tânăra a jucat hochei în mod profesionist, fiind chiar și convocată la naționala sub 21 de ani a Angliei.

De asemenea, sunt îndrăgostiți până peste cap de pisicile lor.

În vară, cei doi vor avea parte de o petrecere mare, la care își vor invita toți prietenii și colaboratorii care nu au știut de nuntă. Plănuiesc să facă o petrecere gen festival, la care se va cânta și dansa fără întrerupere.

Ed Sheeran va concerta la București

Ed Sheeran se bucură de un număr mare de admiratori și în România. Artistul a bătut palma pentru prima oară să concerteze în țara noastră. James Bay și Zara Larsson deschid concertul Ed Sheeran de la București

Spectacolul va avea loc în 3 iulie, pe Arena Naţională.

Evenimentul face parte din turneul european pe care îl va începe în luna mai. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 199 şi 399 de lei.

DETALII CONCERT SI BILETE: AICI !

About Post Author

Lasă un răspuns