Festivalul de Film de la Cannes, ca în fiecare an, aduce cu sine și apariții spectaculoase ale vedetelor care participă, ediția de anul acesta nefăcând notă discordantă la acest capitol.

Una dintre cele mai stilate și bine îmbrăcate prezențe, potrivit specialiștilor de la Vogue, a fost Monica Bellucci.

Diva a strălucit pe covorul roșu, motiv pentru care putem afirma că la cei 54 de ani ai săi le poate da cu lejeritate clasă multor doamne și domnișoare de la Hollywood și nu numai.

Mai mult decât atât, actrița a reușit să atragă toate privirile în ținute clasice, aparent simple, însă purtate cu grație și rafinament, două dintre caracteristicile esențiale ce alcătuiesc un „total look” de bun gust și apreciat de critici.

Foto Getty Images

 

Născută la 30 septembrie 1964, la Citta di Castello, Italia, Monica Bellucci este urmaşa unei alte dive celebre din aceeaşi ţară, Sophia Loren, în materie de senzualitate şi forme voluptuoase, pe care actrița nu le-a pierdut odată cu trecerea timpului.

Pentru una dintre serile de gală, Monica a optat pentru o salopetă neagră dintr-un material ușor lucios, cu mânecile bufante și prinsă în talie, care i-a scos acesteia în evidență silueta remarcabilă.

Foto Getty Images

 

Accesorizarea outfit-ului a fost una lejeră, actrița purtând doar o brățară și un inel, mizând în schimb pe decolteul generos cu care i-a încântat pe cei prezenți în cadrul evenimentului.

De asemenea, în privința coafurii și a machiajului, Monica Bellucci a preferat să nu iasă prea mult în evidență din acest punct de vedere și a avut un styling aproape natural: părul lăsat normal și un machiaj discret, fără ruj sau farduri stridente.

Monica Belluci l-a adus și pe partenerul ei la Cannes, Nicolas Lefebre, în vârstă de 36 de ani
Foto Getty Images

O altă ținută de-a vedetei a fost reprezentată de o rochie lungă în mai multe nuanțe, accesorizată cu o curea în talie.

Tot pe covorul roșu de la Cannes a strălucit și „rivala” ei, Tina Kunakey, actuala soție a fostei ei mari iubiri, actorul francez Vincent Cassel.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1999, jucând și în câteva filme împreună.

Din povestea lor de dragoste au rezultat două fete: Deva (născută la 12 septembrie 2004) și Léonie (născută la 21 mai 2010).

Pentru cuplu a fost să fie, însă, iar cei doi au trăit o mare dezamăgire în dragoste dupp ce au stabilit să se despartă.

Vincent și-a refăcut viața amoroasă alături de Tina, soția lui tinerică, în 2016, alîturi de care a devenit din nou tătic, după ce aceasta a adus pe lume o fetiță pe nume Amazonie.

About Post Author

Lasă un răspuns