Instagramul nu duce lipsă de fotografii cu celebritati in bikini , dar ultima postare a lui Jessie J cu picioarele este un motiv revigorant.

Joi, cântăreața „Bang Bang” a share-uit o fotografie a sa de pe plajă și a comentat că ea e constienta de celulita ei. „Oh și pentru cei care îmi spun că am celulită, știu că am o oglindă”, a scris Jessie J în postare.

Într-o lume plină de fotografii prea retușate, photoshop-ate, care pot duce la standarde nerealiste ale frumuseții, oamenii iubesc atitudinea pozitivă a corpului unui star. Mai mulți dintre adepții săi au numit fotografia „frumoasă” și au subliniat că „toată lumea are celulita”.

Unii au subliniat că postare lui Jessie ajută la combaterea iluziei pe care o pot crea filtrele „imagine filtrată” a vedetelor.

„Avem nevoie de asta, femeile adevărate și oneste și nu ne temem să arătăm că majoritatea dintre noi au celulita”, a scris un comentator. „Și totuși continuăm să ne uităm la fotografiile filtrate ale celebrităților și să credem că acela este adevaratul corp.”

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag’, „Domino’, „Bang bang’ dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

BILETE: AICI!

NEVERSEA : G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man şi Subfocus DJ Set

Artista a mai concertat pe plaja H2O din Mamaia in 2012, la Orange Summer Party unde peste 30.000 de tineri si-au dat intalnire la concertul artistei britanice Jessie J. Fanii au umplut plaja cu trei ore inainte de aparitia pe scena a cantaretei.

Anul trecut, publicul s-a dezlănţuit când pe scenă Electric Castle şi-a făcut apariţia cântăreaţa britanică Jessie J. Au aplaudat-o frenetic şi au cântat într-un glas cu artistă fiecare melodie.


Jessie J și Channing Tatum formează un cuplu.

Jessie J nu este singura celebritate care afiseaza celulita pe Instagram. Ashley Graham a postat o fotografie asemănătoare cu bikini în ianuarie 2017, unde a spus urmaritorilor sai că nu era „rușinată de câteva ciupituri, vergeturi sau celulită”.

About Post Author

Lasă un răspuns