Volkswagen a prezentat ieri jurnaliştilor prezenţi la salonul auto de la Paris primele imagini oficiale ale unuia dintre cele mai aşteptate modele care vor fi prezentate, noua generaţie Passat.

La Paris, între 2 şi 17 octombrie se va deschide publicului unul dintre cele mai importante saloane auto de pe vechiul continent. Tocmai de aceea, nemţii de la Volkswagen au ales să prezinte noua generaţie de Passat, maşina cu 15 milioane de modele vândute în cei 27 de ani de carieră, conform automarket.ro.

Modelul este o versiunea restilizată a cunoscutei berline germane de clasă medie. Viitorii clienţi vor putea alege între trei versiuni de echipare: Trendline, Comfortline şi Highline. Sub capotă, aceştia vor avea la dispoziţie o gamă foarte largă de motoare, nu mai puţin de 10 unităţi fiind la dispoziţia fanilor mărcii şi ai modelului teuton. Acestea merg de la 105 la 300 de cai putere, motorul de bază – 1.6 TDI 105 CP şi 250 Nm – venind cu un consum excelent: 4.2 litri/100 km. În plus, noul Volkswagen Passat facelift va primi chiar şi un motor turbo de 1,2 litri şi 105 CP.

Versiunea coupe cu 4 uşi, Volkswagen Passat CC, nu va primi un facelift o dată cu Passat-ul normal.

""""""


Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns