Pandemia de coronavirus a pus rapid punct concertelor din viitorul apropiat, toate turneele fiind oprite până când COVID-19 va fi sub control. Experții prezic că adunările mari de oameni nu vor fi sigure până cel mai devreme în toamna anului viitor, potrivit site-ului Consequnce of Sound.

Însă Danemarca nu a mai așteptat iar orașul Aarhus a găzduit un concert drive-in unde membrii audienței puteau asculta muzica live din propriile mașini.

Guvernul danez a impus măsurile de distanțare socială asemănătoare cu cele din SUA, însă rezidenții din Aarhus au citit acele reguli și au decis să fie creativi. A fost ridicată o scenă la marginea orașului astfel încât Mads Langer să cânte în fața unui public în carne și oase.

Din mașinile care respectau distanțarea, participanții puteau seta radioul pe frecvența desemnată pentru a auzi melodiile în direct, astfel experiența fiind similară unui cinema drive-in.

Langer părea foarte mulțumit de cum s-a derulat spectacolul. “Acel sentiment când te reîntâlnești cu audiența ta deși stăteau în siguranță în mașinile lor”, a scris el pe Instagram, alături de o imagine în care apare zâmbind în fața unui număr mare de mașini. Din acea perspectivă pare că a cântat în fața unei parcări.

Potrivit persoanelor care au organizat evenimentul, acesta a decurs fără probleme. “Sunt doar mesaje pozitive din partea oamenilor noștri din locație”, a declarat un ofițer de poliție pentru ziarul local Jyllands-Posten. “A fost controlat. Oamenii s-au purtat cum se cuvine, iar toate mașinile au plecat într-o jumătate de oră”, spune el.

View this post on Instagram

We did it ❤️🎶

A post shared by Mads Langer (@madslanger) on

About Post Author

Lasă un răspuns