Daiana Anghel, fostă prezentatoare de ştiri sportive la Antena 3 şi la sport.ro şi actuala prezentatoare a show-ului "Marele Casatigator" de la Antena 1, face senzaţie într-un pictorial incendiar.

Frumoasa blondină vorbeşte deschis despre dragostea la prima vedere şi despre bărbaţi într-un interviul pe care l-a acordat pentru revista FHM: “Niciodată nu m-a interesat un bărbat la prima vedere. Nu mi s-a întâmplat să-l văd undeva, indiferent de cine sau cum e, şi să zic, oau! Poate că asta se întâmplă pentru că nu-mi plac bărbaţii cu o frumuseţe prea evidentă, gen Brad Pitt, care e un megaicon, într-adevar, este superb omul, nimic de zis, dar nu-mi spune mie nimic”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1.

“Aş putea să continui o relaţie cu un bărbat care la început a arătat bine şi după aia s-a îngrăşat. Dar nu aş putea să încep o relaţie cu un bărbat supraponderal, pentru că, până la urmă, atracţia e o parte importantă a unei relaţii. Nu mă cred eu o zeiţă a frumuseţii sau vreo perfectă, dar, până la urmă, gusturile nu se discută”, a mai spus vedeta.

""""""

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns