Costumele din musicalul „Mamma Mia!“, expuse în premieră la Bucureşti - FOTO

 

Costumele spectaculoase din musicalul „Mamma Mia!“ sunt expuse, în premieră, începând de joi, într-un centru comercial din Bucureşti.

Costumele sunt cele originale, purtate de artiştii români în timpul spectacolului, pentru a aduce la viaţă personajele Donna Sheridan (Loredana), Harry Bright (Horia Brenciu), Sam (Cornel Ilie), Bill (Adrian Nour), Tanya (Anca Ţurcaşiu), Rosie (Ecaterina Ladin), Sky (Silviu Mircescu) şi Sophie (Bianca Purcărea).

 

Ţinutele, care vor fi expuse public timp de zece zile în ParkLake Shopping City, vor ajuta publicul să intre în atmosfera magică din „Mamma Mia!”, ca un preambul la spectacolul care va reveni pe scena Sălii Palatului din Capitală după o pauză de doi ani, pe 28 şi 29 decembrie.

 

Musicalul „Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confrunta cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante şi vor încânta publicul prezent.

Producţia artistică aduce pe aceeaşi scenă peste 70 de artişti şi 200 de costume, care dau viaţă personajelor complexe, care vor dansa şi interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”.

„Mamma Mia!“, un spectacol urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, în top 10 al celor mai longevive show-uri din toate timpurile

În musicalul care a cucerit întreaga lume şi care a fost urmărit până acum de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relaţii, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecesti.

Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, in West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producţii originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music”, „The King and I” şi „Damn yankees”. „Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway si al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentaţii.

Datorită succesului internaţional înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul „Mamma Mia 2”.

Biletele pentru spectacolele din 28 şi 29 decembrie pot fi achiziţionate din reţeaua www.IaBilet.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns