Bella Hadid (22 de ani) nu putea rata nici în acest an covorul roșu de la Cannes. Manechinul și-a expus picioarele interminabile, la cea de-a 72-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Prezentă la premiera filmului lui Pedro Almodovar, „Pain and Glory, Hadid a purtat o rochie roșie, cu o trenă lungă și o crăpătură curajoasă.

Adepta rochiilor roșii, Bella Hadid a purtat o ținută similară la Cannes, în anul 2017.

De această dată, modelul a ales o rochie semnată de Roberto Cavalli, care i-a evidențiat picioarele sexy. Sora mai mică a lui Gigi Hadid a ales un ruj roșu-aprins, în ton cu rochia, iar coafura a constat într-un coc cu bucle.

Bella Hadid, pe covorul roșu de la Cannes 2019

Bella Hadid la Cannes 2019

Bella Hadid a purtat o rochie transparentă, joi (16 mai), la prima sa apariție la Cannes din acest an
Foto: AFP

 

Este cea de-a doua apariție a Bellei Hadid pe covorul roșu de la această ediție a Festivalului de Film internațional de la Cannes. Joi (16 mai), modelul a purtat o rochie transparentă Dior Haute Couture.

Bella Hadid este acum o figură cunoscută la Cannes. În 2016, ea și-a făcut debutul pe celebrul covor roșu de pe Promenade de la Croisette într-o ținută extrem de provocatoare, care i-a asigurat apariția în tabloidele din întreaga lume.

Piesa vestimentară a atras atenția tuturor, mai ales că rochia a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit modelul. Bella a încercat în zadar să își acopere zonele dezgolite. Imaginile au făcut furori în presa de scandal internațională.

Lasă un răspuns