Persoanele prezente pe 29 noiembrie, in The Silver Church, incepand cu ora 21.00, la concertul de lansare al primului album al formatiei Voodoo vor avea sansa sa participe la tombola care are ca premii 5 invitatii la Arch Enemy si 5 invitatii la Tarja Turunen.

 

Regulament

 

Persoanele prezente la concertul Voodoo se vor inscrie la intrare in The Silver Church la "tombola Tarja” sau la "tombola Arch Enemy” si vor primi un bilet cu un numar. La sfarsitul concertului va avea loc tragerea la sorti a celor 10 numere norocoase. Castigatorii vor primi invitatii la concertul Arch Enemy care va avea loc pe 18 ianuarie, respectiv la Tarja Turunen – FINAL TOUR 2012 de pe 25 ianuarie. Pentru validarea premiului ei trebuie sa prezinte biletul primit la intrare cu acelasi numar ca cel extras din urna.

 

Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi: Cristi – tobosar cu muzica in sange, fiind fiul lui Nelu Dumitrescu de la Iris, Fabian – fost concurent la "Scoala vedetelor”, Cosmin – un chitarist experimentat, implicat in numeroase proiecte muzicale precum Mozart Rocks, si Matei – un basist extraordinar care studiaza regie si film.

 

Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, astfel reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc.

 

Intrarea la concert va fi libera. Concertul este organizat de Phoenix Entertainment.

 

 

Lasă un răspuns