Iris trebuia sa fie prima trupa care ar fi sustinut un concert pe National Arena din Bucuresti, pe 22 iunie, insa cu 10 zile inainte ca acesta sa aiba loc, organizatorii au anuntat mutarea evenimentului in Piata Constitutiei, anunta GSP.ro

"Concertul aniversar al trupei Iris ce trebuia sa se desfasoare pe Arena Nationala din Bucuresti pe 22 iunie 2012 a fost mutat in Piata Constitutiei. Schimbarea locului de desfasurare a survenit din motive tehnice ce nu tin de artisti sau de organizatorii evenimentului!", este mesajul oficial al trupei.

Surse oficiale au declarat pentru Gazeta Sporturilor ca decizia aminarii concertului de pe National Arena apartine celor de la ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti), administratorul actual al stadionului, care nu le-a mai permis celor de la Iris sa concerteze pe National Arena din cauza gazonului.

"Ne-au zis clar ca nu vor sa aiba de suferit gazonul dupa concert si ca in aceste conditii concertul nu mai poate avea loc. Chiar daca gazonul era protejat, ca la toate evenimentele de pe stadioane, cei de la ALPAB n-au dorit ca acest concert sa nu mai aiba loc pe Arena Nationala", au precizat producatorii show-ului.

Biletele deja achizitionate pentru eveniment ramin valabile, mai multe detalii despre pozitionarea acestora in zona de concert vor fi disponibile in urmatoarele zile.

Lasă un răspuns