Dave Grohl, solistul trupei americane Foo Fighters, a declarat ca grupul din care face parte isi va intrerupe cariera si va lipsi de pe scena muzicala pentru o perioada ce nu a fost deocamdata determinata.Cu ocazia concertului pe care Foo Fighters l-a sustinut in cadrul Global Citizen Festival din celebrul Central Park din New York, sambata, Dave Grohl le-a spus celor 60.000 de spectatori din public ca formatia din care face parte isi va lua o pauza.

Inainte de a canta piesa "Learn To Fly", cel de-al patrulea cantec pe care trupa americana l-a interpretat in acea seara, Dave Grohl a spus: "Fara sa facem prea mare caz din asta, va spun ca nu mai avem programate alte concerte dupa acesta. Asta e, s-a terminat. Sincer, nu stiu cand vom sustine din nou un alt concert. Insa aici este locul perfect in care putem sa il sustinem pe acesta".

Fanii trupei americane s-au consolat insa la final, cand, dupa ce au avut ocazia sa auda live o serie de piese foarte apreciate de public, precum "My Hero", "Times Like These", "All My Life" si "Best Of You", inainte sa interpreteze ultima piesa, "Everlong", Dave Grohl le-a marturisit la microfon: "Nu stiu cand, dar cu siguranta ne vom revedea".

Anterior, la editia din acest an a Festivalului Reading din Marea Britanie, Dave Grohl le-a spus spectatorilor ca acel show al trupei Foo Fighters urma sa fie "ultimul concert pentru o vreme indelungata".

Anuntul de la New York a fost facut sambata seara, cand Dave Grohl si Dan Auerbach de la trupa The Black Keys au urcat la un moment dat pe scena alaturi de Neil Young.

 

Lasă un răspuns