Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, care are o avere de 6,9 miliarde de dolari la doar 26 de ani, a permis, recent, în premieră, accesul unei echipe de filmări în casa lui din Palo Alto, California. Oprah Winfrey, celebra realizatoare tv, a fost cea care l-a convins pe Zuckerberg să arate lumii că duce o viaţă normală şi modestă.

În loc să aibă o reşedinţă uriaşă, ultramodernă şi luxoasă, Mark a ales o casă modestă, mobilată simplu şi deloc pretenţios, în care locuieşte cu iubita lui, chinezoaica Priscilla Chan, pe care a cunoscut- o pe când erau colegi la prestigioasa universitate Harvard.

""

Greu de crezut, dar cei doi plătesc chirie – circa 1.500 de dolari pe lună – pentru căsuţa lor, care are doar patru camere, un birou şi o mică bucătărie.

Conduce o maşină Honda

În camera de zi, Mark face zilnic meditaţii la limba chineză, de dragul iubitei lui, Priscilla, cu care vrea să meargă în vacanţă la Marele Zid, la sfârşitul acestui an.

Întrebat de ce nu a ales să se răsfeţe în lux, creatorul Facebook a motivat prin faptul că stă 16 ore la birou şi nu are nevoie de condiţii de lux când vine acasă. De altfel, el conduce şi o maşină normală, o Honda Acura.

""

Lasă un răspuns