FOLK ROCK FEST Piatra Craiului 2019

La Folk Rock Fest Piatra Craiului copiii sub 12 ani au intrarea gratuita.

Cei care isi doresc cazarea la pensiunile din zona, pot suna la numarul de telefon 0787719240, 0730170946. Va raspunde Radu,  si vă va da toate informatiile de care aveti nevoie.

Puteti scrie si pe contact@folkrockfest.ro.

In festival este organizat un camping cu 5000 de locuri, dotat cu paza, toalete si dusuri. O multime de excursii, activitati si jocuri sunt incluse in abonament.

Sa nu uitam filmele, expozitiile, seminariile super interesante si excursiile pentru observarea pasarilor si animalelor.

O parte din pretul pe bilet se duce in contul Parcului National Piatra Craiului pentru dezvoltarea de noi programe si activitati. Bilete găsiți aici https://www.iabilet.ro/bilete-folk-rock-fest-piatra-craiul…/

Geplaatst door FOLK ROCK FEST Piatra Craiului op Zondag 14 juli 2019

Un super festival, cu camping, locuri de joaca pentru copii, activitati si ateliere, chiar la intrarea in Parcul National Piatra Craiului.

#venimincrai cu @adriandespot și Vița de Vie 🎶✌️🐐Bilete găsiți aici https://www.iabilet.ro/bilete-folk-rock-fest-piatra-craiului-40229/#musicandnature #piatracraiuluinationalpark #folkrockfestpiatracraiului #altfeldefestival #artstation

Geplaatst door FOLK ROCK FEST Piatra Craiului op Woensdag 7 augustus 2019

Prima zi a festivalului, joi, 15 august, se va deschide cu Mr. Jurjak, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, The Case, Nourunegru, Emeric Imre și Daniel Fat.

Vineri, 16 august vor concerta la Folk Rock Fest Piatra Craiului:  Vița de Vie, Implant Pentru Refuz, Luna Amară, The Different Class, Tapinarii, Bucium, Ovidiu Scridon, Dinu Olarașu, Raluca Cismaru, Ion Marinescu Țurlă.

Cea de-a treia zi de festival, sâmbătă, 17 august vor urca pe scenele din Piatra Craiului:  Coma, Trooper, Byron, Robin and the Backstabbers, Via Daca, Titus Constantin, Daniel Iancu.

Folk Rock Fest Piatra Craiului este un proiect unic în România, un festival cu muzică bună, amenajare realizată de artiști plastici, activități în natură, workshopuri, sport și bună dispoziție care se subscriu devizei: “Să multiplicăm prin artă valoarea naturii, nu să o distrugem!”.

Primul festival dedicat naturii, Folk Rock Fest Piatra Craiului este amplasat pe malul Bârsei, în spatele scenei principale fiind profilată silueta muntelui supranumit ”Craiasa Carpatilor”.

Lasă un răspuns