Pe 6 octombrie FLEXX BALLET, spectacolul unic in care scoala rusa de dans clasic intalneste exotismul, exclusivismul si exactitatea neasemuita a artei chineze, ajunge in premiera la Bucuresti, pe scena Salii Palatului!

 

    FLEXX BALLET inseamna imbinarea dintre Est si Vest – jonctiunea perfecta dintre gratia baletului clasic rusesc si precizia neintrecuta a artistilor din China.

    FLEXX este un fenomen unic ce aduce in fata publicului elemente traditionale pe care maestrii dansului le tin secrete de secole, dar si abordari moderne.

    Viu, provocator, aproape sfidator, punand in lumina frumusetea fara pereche a dansului si jocul fascinant al luminii, spectacolul este un triumf prin modul in care gratia baletului clasic intalneste acrobatia de inalta precizie.

    Fiecare reprezentatie FLEXX BALLET este o demonstratie fascinanta de eleganta si acuratete.

    Nu este intamplator faptul ca acest balet se bucura de apreciere la nivel international: showul aprinde in inima publicului cea mai sincera admiratie si il face pe spectator sa doreasca sa descopere mai mult!

    FLEXX BALLET aduce in lumina reflectoarelor ceea ce este mai spectaculos din doua culturi cu traditie in arta dansului si acrobatiei, prin intermediul unui ansamblu de artisti internationali de inalta clasa.

    Atent selectati din randul performerilor de varf, din Rusia, China, dar si din tari europene, dansatorii pun in slujba acestui spectacol maiestria, temperamentul, amprenta unica a caracterului etnic, dar si a scolii de dans ce i-a format si, nu in ultimul rand, energia si determinarea, iar rezultatul este o manifestare artistica unitara, spectaculoasa si captivanta, ce uimeste, impresioneaza si fascineaza ochiul privitorului.

   Spectacolul merge dincolo de ceea ce inseamna dansul, coregrafia laborioasa fiind completata de spectacolul de lumini ce adauga profunzime si ofera reprezentatiei efectul 3D ce i-a adus faima in lumea intreaga.

    Dansatorii par sa se materializeze pe scena, din neant, vrajind spectatorii cu abilitatile si aparitiile surprinzatoare.

    Spectaolul unic este aplaudat din Sankt Petersburg pana la muntii Ural, aclamat la scena deschisa in China si apreciat de critici si public de-a lungul si de-a latul Europei.

    Grupul de dansatori functioneaza ca un organism viu si compact, dar totodata este o reuniune de personalitati remarcabile, iar spectacolul este un ansamblu de elemente perfect sincronizate dar si o succesiune impecabila de solo-uri uimitoare, ale unor artisti ce poarta mostenirea culturala a Asiei, Europei si Rusiei.

    FLEXX BALLET este un aliaj in care binecunoscuta acuratete chineza si eleganta de origine rusa se intalnesc prin intermediul maiestriei personale, dar si tehnologiei de nivel inalt.

    Biletele se gasesc la la casa de bilete a Salii Palatului, casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, salapalatului.ro si mystage.ro.

Lasă un răspuns