◾ Sâmbătă, 10 septembrie 2022, începând cu ora 19:00, la CREART – SALA TEATRELLI din București (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu Fundația Regală Margareta a României și Muzeul Național „George Enescu” și cu susținerea Kaufland România, Floria și Wagner Arte Frumoase si Povesti, organizează concertul de deschidere a turneului național FIORI E COLORI.

◾ Concertul va fi susținut de soprana Rodica Vica și harpista Maria Bildea cărora li se va alătura pe scenă tânăra artistă Andreea Gabriela TUDOR, bursieră în cadrul programului Tinere Talente – Secția Arte plastice desfășurat de Fundația Regală Margareta a României.

◾ Programul concertului va conține piese de: Henry Purcell, George Enescu, Alessandro Scarlatti, Giulio Caccini, Franz Schubert, César Franck, Gabriel Fauré, Nicolae Bretan ș.a.

🎟 Biletele sunt disponibile pe www.EVENTBOOK.ro. Detalii pe: https://eventbook.ro/music/bilete-fiori-e-colori-concert-de-deschidere 

ℹ Mai multe informații despre întregul turneu pot fi găsite accesând site-ul: https://www.rodicavica.com/fioriecolori/

PROGRAM
1 – 4 septembrie 2022
Grădina cu Filme – Cinema & More

___

Bilete pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Program casă de bilete
(Luni-Vineri 14:00-19:00)
(Sâmbătă – Duminică 16:00-19:00)

Joi, 🗓 1 septembrie 2022, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari 7), la 📽 Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta 🎞 5 SCURTMETRAJE ROMÂNEȘTI DE LA TIFF.


🌙 FRAGMENTĂRI, regia Miruna Minculescu (2021)

Sinopsis: „Două surori își așteaptă părinții plecați la muncă în străinătate să vină acasă.”


🌙 AURICĂ, VIAȚĂ DE CÂINE, regia Mihai Dragolea (2022)

Sinopsis: „Film inspirat dintr-un caz real, despre un deținut care a evadat și a trăit timp de trei luni într-un lan de porumb și care s-a împrietenit cu câinele unui sătean.”


🌙 CORI ȘI WILLI, regia Tudor Pojoni (2020)

Sinopsis: „Ofelia Popii este Corina, o emigrantă care îl îngrijește pe Willi (Klaus Munster), un bătrân din Austria. Bolnav și obosit, Willi o roagă pe Corina să-l ajute să moară, serviciu pentru care îi oferă bani.”


🌙 VIAȚĂ DE CLOVN, regia Ioachim Stroe (2022)

Sinopsis: „Filmul spune povestea unui om care trece prin viață fiind un clovn real. Nu el a ales, ci așa s-a născut.”


🌙 EU ȘI SORA MEA, regia Theodor Ioniță (2022)

Sinopsis: „După ce și-a adormit copiii, Luana primește un telefon de la sora ei care îi cere bandaje. Se grăbește spre casa ei, unde o găsește pe Ana alături de soțul ei rănit. Luana începe să bănuiască ce s-a întâmplat și insistă să cheme o ambulanță, dar Dan se înfurie din ce în ce mai mult, până când lucrurile scapă de sub control.”


🗣 Proiecțiile vor fi urmate de o sesiune Q&A moderată de criticul de film Ileana Bârsan.

AP-12

__

🟣 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 DETALII și BILETE 

Vineri, 🗓 2 septembrie 2022, de la 🕘 ora 21:00, ne vedem în 📍 Grădina cu Filme la 📽 Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta 🎞 „BALAUR”, scenariul și regia Octav Chelaru (2021), cu Mălina Manovici și Alexandru Papadopol.


🗣 Proiecția va fi urmată de o sesiune Q&A moderată de criticul de film Ileana Bârsan.


SINOPSIS:

„Ecaterina este profesoară de religie și soția preotului din oraș. Femeia începe o relație amoroasă cu Iuliu, un elev de 16 ani cu un trecut tumultuos. Inspirat din fapte reale, Balaur urmărește povestea Ecaterinei care, în încercarea de a-l ține sub control pe iubitul ei mai tânăr și de a-și proteja familia, ajunge să-și piardă ea însăși controlul pe parcurs. În timp ce femeia se confruntă cu o adevărată criză de credință, pasiunea lui Iuliu devine din ce în ce mai periculoasă, mai ales când adolescentul începe să se spovedească preotului.”


📽 Trailer: https://youtu.be/1e8nc7BUC-w

AP-12
_

🟣 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 DETALII și BILETE 

Sâmbătă, 🗓 3 septembrie 2022, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme la 📽 Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta 🎞 „OM CÂINE”, în 🎬 regia lui Ștefan Constantinescu (2021), cu Bogdan Dumitrache, Ofelia Popii, Cosmina Stratan.


🗣 Proiecția va fi urmată de o sesiune Q&A moderată de criticul de film Ileana Bârsan.


SINOPSIS

„Suntem la apogeul crizei sanitare provocată de Coronavirus când personajul Doru (Bogdan Dumitrache) decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia.”


📽 Trailer: https://youtu.be/bVr_SKazw84

N15

__

🟣 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 DETALII și BILETE

Duminică, 🗓 4 septembrie 2022, de la 🕘 ora 21:00, ne vedem în 📍 Grădina cu Filme la 📽 Seara Filmului European, unde vom proiecta, în parteneriat cu Institut Français, 🎞 pelicula „PLAYLIST” (2021), 🎬 regia Nine Antico, cu Sara Forestier, Inas Chanti, Laetitia Dosch, Pierre Lottin, Andranic Manet, Mathieu Lescop, Grégoire Colin, Anne Steffens.


SINOPSIS

„Sophie, 28 de ani. I-ar plăcea să fie designer, dar visul ei ar fi mai ușor de îndeplinit dacă ar fi urmat studii de artă. I-ar plăcea să găsească dragostea adevărată, dar ar fi mult mai simplu dacă aceasta i-ar sări în cale. Are multe peripeții, atât în viața profesională, cât și în cea amoroasă. În opinia ei, să înveți înseamnă să încasezi o groază de lovituri, dar să dai doar câteva. În mintea ei răsună întruna vocea lui David Johnston, cântând că dragostea te va găsi ea pe tine, într-un final. Sophie se întreabă dacă e adevărat.”


📽 Trailer: https://youtu.be/JxNvHM8mVHg

About Post Author

Lasă un răspuns