Saptamana aceasta este una de foc pentru cei trei finalisti ai showului X Factor. Andrei Leonte, Iulian Vasile si Alin Vaduva repeta din greu melodiile, pentru ca de Anul Nou sa impresioneze publicul si sa castige marele premiu de 200.000 de euro.

Cu doar cateva zile inainte de marea finala X Factor, cei trei finalisti traiesc mai intens ca niciodata tensiunea si emotiile show-ului. Iulian, Andrei si Alin pregatesc o gala spectacol, cu momente deosebite, de 1 ianuarie, de la 20:20 la Antena 1.

Singurul mentor care a ramas fara concurenti in finala X Factor este Paula Seling. Rand pe rand, artista s-a despartit de trupele Xtreme, Refresh, Duo Voice si T&L. Adi Sina a pierdut pe parcursul showului doar doi concurenti, pe Cristian Parmac si Diana Hetea, in timp ce Mihai Morar a ramas fara Mawgli, Antonia si Irina Florea. I

In urma cu sapte zile, v-am intrebat cine credeti ca va castiga X Factor. Majoritatea voturilor voastre, 42%, se indreapta catre Andrei Leonte. Daca aveti dreptate sau nu, ramane sa aflam duminica, pe 1 ianuarie.

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns