Finala concursului X Factor nu va mai avea loc de Revelion, pe 31 decembrie 2011, deoarece postul Antena 1 vrea sa pastreze traditia si sa-l aiba la carma ratingului pe eternul Dan Negru.

 

Ani la randul, Dan Negru a prezentat programul special de Revelion la Antena 1. Anul acesta, sketch-urile si momentele amuzante urmau sa fie inlocuite cu tensiunea si emotiile de la X Factor. Marele castigator al premiului de 200.000 de euro urma sa fie desemnat in noaptea dintre ani. Ei bine, acum castigatorul va fi anuntat in seara zilei de 1 ianuarie, informeaza paginademedia.ro.

 

"Revelionul a fost intotdeauna branduit cu Dan Negru. Ne respectam structura de Revelion, cu editii speciale. Vom avea un program cu Dan Negru, care prezinta al 12-lea Revelion, un program special ‘In puii mei’ si nu numai", au declarat oficialii postului.

 

Finala unui concurs important in noaptea de Revelion, cand majoritatea oamenilor sunt ocupati cu ghiftuitul, nu ar fi insemnat un precedent in istoria televiziunii. Anul trecut, TVR a decis ca finala Selectiei Nationale Eurovision 2011 sa se desfasoare chiar de Revelion. Audientele au fost "praf", la fel ca si trupa aleasa castigatoare de cei cativa batrani fideli postului public.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns