Premiera de gală a filmului TABĂRA, în care Selly are și rolul de co-producător, a adunat pe 23 decembrie, câteva dintre cele mai în vogă vedete de la noi, precum și reprezentanți ai presei și colaboratori importanți la cinematograful din Bãneasa Shopping City.

 

La doi ani după ce „5GANG: Un altfel de Crăciun”, regizat de Matei Dima, a doborât toate recordurile de spectatori înregistrate de un film românesc din ultimii 24 de ani, Selly împreunã cu alți colegi din mediul online vin în atenția publicului cu un nou proiect educativ și plin de umor: TABĂRA, un film de Vali Dobrogeanu. Din distribuție fac parte: Selly, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Știrbu, Gami, frații Munteanu, Cezara Cristescu și mulți alții.

Cel mai nou film în care joacă Selly este așteptat să atingă cifre record, mai ales pentru perioada de pandemie în care ne aflăm de aproape doi ani. Noua peliculă spune povestea unora dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România care ajung într-o Tabără de „deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de telefoane, social media, tablete etc. Selly însă descoperă ceva suspect acolo. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. TABĂRA este un film românesc independent și, totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG.

Producția se va lansa oficial și va putea fi vizionată de publicul larg începând de astãzi, 27 decembrie, în toate cinematografele din țară.

„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât și a părinților. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet și tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine și să se distreze cel puțin cât ne-am distrat noi făcându-l.”, spune Selly.

TABĂRA este un film produs de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media, iar unul dintre producătorii principali este Matei Dima: „Tot ce îmi doresc este ca cinematografia românească să fie privită cu ochi mai buni de către un public cât mai larg. Mă bucur de fiecare film românesc care apare, indiferent dacă este produs de noi sau nu, iar Tabăra este continuarea acestui vis al meu de a aduce oamenii în cinema la <<feel-good movies>> autohtone.”

Filmul TABĂRA este proiect de debut pentru regizorul și scenaristul Vali Dobrogeanu: „Este un proiect la care am lucrat aproximativ 2 ani. Fiind un film dedicat, în primul rând copiilor și adolescenților, am încercat să echilibrez partea distractivă cu cea educativă, cu accent pe umor. De asemenea, am dorit sa prezint într-o luminã nouă anumite aspecte legate de educație și părinților. Am făcut tot posibilul să ofer o poveste cu un concept original și un subiect apropiat mie, mai exact educația din mediul online. Am tot menționat cuvântul <<educativ>>, însă pentru mine scopul filmului este de a distra publicul și de a prezenta subiectul într-o luminã aparte.”

Filmul TABĂRA va fi distribuit în cinematografe începând de astăzi, 27 decembrie, de Vertical Entertainment, unul dintre cei mai mari distribuitori de filme din țară.

About Post Author

Lasă un răspuns