Lungmetrajul "Toata lumea din familia noastra", de Radu Jude, a fost desemnat marele castigator al celei de-a 27-a editii a Festivalului International de Film de la Namur (FIFF), Belgia.Lungmetrajul lui Radu Jude a primit trofeul Bayard d’Or, acordat celui mai bun film francofon, iar Serban Pavlu a fost desemnat cel mai bun actor de catre juriul festivalului.

Odata cu trofeul festivalului de la Namur, filmul lui Radu Jude mai primeste 10.000 de euro din partea RTBF (Radio Television Belge Francophone) pentru drepturile de televizare a peliculei, in timp ce FIFF va plati 7.500 de euro pentru distributia peliculei in Belgia. In acelasi scop, SABAM, asociatia producatorilor din Belgia, va oferi suma de 5.000 de euro, iar televiziunea TV5 Monde va oferi 7.500 de euro, suma care reprezinta un ajutor financiar pentru exportul si difuzarea filmului in tarile francofone.

De asemenea, actorul Serban Pavlu a primit un premiu in valoare de 1.000 de euro.

 

Citeste mai mult pe : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/233820/filmul-lui-radu-jude-marele-castigator-al-festivalului-din-namur.html

Sursa : http://www.9am.ro

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns