,,Dune” obține un meritat loc întâi în box office-ul din România în primul weekend de la lansare.

Fanii science-fiction și iubitorii de film s-au bucurat în acest weekend de lansarea filmului Dune, ecranizare după romanul omonim al lui Frank Herbert. Mult așteptatul lungmetraj produs de către studioul Warner Bros. Pictures a obțiut rezultate remarcabile în primul weekend de lansare atât în România cât și în box office-ul American.

Într-o ecranizare fidelă a cărții lui Frank Herbert, filmul Dune, în regia lui Denis Villeneuve spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei sale și poporului său. Pe măsură ce forțele malefice izbucnesc într-un conflict legat de supremația universului și asupra controlului uneia dintre cele mai prețioase resurse, resursă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al umanității – vor supraviețui doar cei care își pot stăpâni frica.

Iubitorii de film și nu numai sunt așteptați în continuare într-un număr cât mai mare în toate cinematografele din țară pentru a vedea un film deosebit, pentru toate vârstele, cu efecte speciale unice și o producție remarcabilă.

About Post Author

Lasă un răspuns