Filmul Două Inimi, povestea de dragoste modernă cu Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng și Connect-R, are premiera din 30 decembrie la cinema

După succesul răsunător al serialului online Lara, Mixton Movie vine cu o nouă producție cinematografică intitulată Două Inimi ce va avea premiera pe marile ecrane din 30 decembrie. Avându-i pe Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng și Connect-R în rolurile principale, filmul este o poveste romantică modernă, cu accente de acțiune și comedie, care promite să te țină cu sufletul la gură.

Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și în care carnetul ei joacă un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are deja planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt.

În filmul Două Inimi, alături de Iuliana Beregoi, Connect-R și Ceanu Zheng, din distribuția filmului fac parte și Celina Enea, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi, Erica Moldovan și Ionuț Rotaru. Două Inimi este realizat după un scenariu creat de Cătălin Dascălu, având regia semnată de Cătălin Dascălu și Oleg Oz, iar producția realizată de Alina Todașcă.

Două Inimi este, după părerea mea, cea mai frumoasă poveste de dragoste, dar și de viață care s-a ecranizat în România. Încă de la Liceenii am așteptat o altă poveste la fel de frumoasă, pentru tineri și nu numai, de care simțeam că avem nevoie”, a declarat Cătălin Dascălu.

Filmul Două Inimi este distribuit de Vertical Entertainment în toate cinematografele din țară și poate fi văzut în avanpremieră din 26 decembrie și în premieră din 30 decembrie 2022.

About Post Author

Lasă un răspuns