Filmul de Piatra, tanarul si neconventionalul festival de film de la Piatra Neamt, anunta inceperea perioadei de inscrieri pentru editia "3.0", care va avea loc intre 5 si 8 ianuarie 2012.

Startul se da joi, 27 octombrie, ora 20:00, intr-un eveniment organizat impreuna cu Atelierul de Productie si TimeLapsus.ro: ATELIERUL DE PIATRA #1.

De la ora 20:00, vor fi proiectate scurtmetrajele castigatoare la Filmul de Piatra 2.0 (5 filme de fictiune, 2 documentare, 2 filme de animatie, 2 experimentale si 2 videoclipuri, toate romanesti si cu autori foarte tineri).

Dupa filme, strangem scaunele si va invitam la dans: djset Charlie Dundeen, vjset TimeLapsus.ro si beatboxing live cu MCB!

Si asta nu e tot! Atelierul de Piatra te provoaca la concurs! Cauta promo-ul evenimentului, misca-te pe ritmul din coloana sonora, filmeaza-te cateva secunde si trimite-ne clipul (poti folosi oricare parte a corpului tau, pisica, bunica sau ursuletul de plus)! Clipurile primite vor fi proiectate iar publicul va alege un castigator – premiul: o invitatie dubla la concertul Jamie Woon din 19 noiembrie. Mai multe detalii gasesti pe facebook.com/filmuldepiatra.

Perioada de inscriere a scurtmetrajelor pentru Filmul de Piatra 3.0 este intre 27 octombrie si 30 noiembrie. Sunt acceptate filme cu durata intre 1 si 30 de minute, realizate in Romania si Republica Moldova, dupa 2010. Autorii pot fi tineri cineasti, studenti si chiar amatori, iar competitia va avea cinci categorii: fictiune, documentar, animatie, experimental si videoclip.

La festival se vor acorda cel putin cinci premii in bani si produse, si mai multe mentiuni. De asemenea, filmele castigatoare vor face parte dintr-un program itinerant, de proiectii si evenimente in diverse locuri din tara si strainatate, promovandu-se astfel cinematografia tanara autohtona.

Evenimentul este organizat de Filmul de Piatra, Atelierul de Productie si TimeLapsus.ro. Suport creativ de la Hello Menthol.

Mai multe pe facebook.com/filmuldepiatra si www.filmuldepiatra.ro.

Promo-ul evenimentului (si coloana sonora pentru concurs): http://www.youtube.com/watch?v=bwrHaZmDgmg

Event pe Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=148211458611298

About Post Author

Lasă un răspuns