""

Filmul "Pinguinii domnului Popper", cu Jim Carrey în rol principal, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, înregistrând încasări de 286.038 de lei ÅŸi 17.462 de spectatori, informează AgenÅ£ia Champions.

Filmul "Pinguinii domnului Popper", cu Jim Carrey în rol principal, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, înregistrând încasări de 286.038 de lei ÅŸi 17.462 de spectatori, informează AgenÅ£ia Champions.

În "Pinguinii domnului Popper", Jim Carrey joacă rolul unui bărbat al cărui singur scop este să facă bani ÅŸi să fie cel mai bun în meseria sa, indiferent care sunt victimele acÅ£iunilor sale. MoÅŸtenirea unui grup de pinguini simpatici, după moartea tatălui său, îi schimbă însă priorităţile pentru totdeauna.

      Pe poziÅ£ia a doua în box office-ul românesc s-a clasat "PiraÅ£ii din Caraibe: Pe ape ÅŸi mai tulburi", care a avut încasări de 193.108 de lei ÅŸi 9. 071 de spectatori. Plecat în căutarea Fântânii TinereÅ£ii, căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp), un pirat care nu crede în nimic ÅŸi care nu respectă nicio lege, îÅŸi întâlneÅŸte echivalentul feminin, Angelica, o mai veche cunoÅŸtinţă, întruchipată de Penelope Cruz. Jack Sparrow se întâlneÅŸte din nou în această călătorie ÅŸi cu tatăl său, jucat de Keith Richards, chitaristul legendarei trupe The Rolling Stones, al cărui chip ridat dovedeÅŸte – aÅŸa cum o recunoaÅŸte, de altfel, în film – că nu a descoperit preÅ£ioasa licoare capabilă să îi ofere tinereÅ£ea veÅŸnică. Sub bagheta regizorului Rob Marshall, personajul jucat de Johnny Depp este nevoit să concureze cu un pirat, supus al Coroanei britanice, cu trupele regelui Spaniei, dar ÅŸi să înfrunte armate de zombies, pe mai vechiul lui inamic, redutabilul căpitan Barbă Neagră, ÅŸi o întreagă comunitate de sirene cu trupuri sculpturale ÅŸi caractere veninoase, dintre care una – interpretată de tânăra actriţă franceză Astrid Bergès – îl va seduce pe singurul candidat capabil să găsească preÅ£ioasa licoare, un misionar a cărui viaţă a fost cruÅ£ată în trecut de Angelica.

         Pe poziÅ£ia a treia s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Kung Fu Panda 2", care a avut încasări de 190.559 de lei ÅŸi 9.178 de spectatori. Ursul panda Po, cunoscut ca legendarul luptător dragon, trăieÅŸte acum o viaţă liniÅŸtită. Alături de maeÅŸtrii în artele marÅ£iale numiÅ£i "Cei cinci furioÅŸi", el protejează Valea de orice pericol. Însă pacea tuturor este ameninÅ£ată de un răufăcător formidabil, care plănuieÅŸte să folosească o armă de neoprit pentru a cuceri întreaga Chină ÅŸi a ÅŸterge tradiÅ£ia kung fu de pe faÅ£a pământului. Numai Po ÅŸi prietenii săi pot înfrunta această ameninÅ£are, iar principalul atu al eroului va fi chiar originea sa misterioasă. Vocile personajelor aparÅ£in unor actori de marcă, precum Angelina Jolie (Tigresa), Dustin Hoffman (Shifu), Lucy Liu (Vipera), Jackie Chan (MaimuÅ£a) ÅŸi Jack Black (Po).

    Pe locul cu numărul patru s-a clasat comedia "Marea mahmureală 2", care a avut încasări de 180.882 de lei ÅŸi 10.139 de spectatori. "Marea Mahmureală 2/ The Hangover Part II" este continuarea producÅ£iei de succes din 2009, care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile ÅŸi a câÅŸtigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria comedie sau musical. Filmul este adus pe marile ecrane româneÅŸti de MediaPro Distribution.

       Pe poziÅ£ia a cincea în box office-ul românesc s-a clasat "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class", care a avut încasări de 87.235 de lei ÅŸi 4.960 de spectatori. Filmul prezintă originea personajelor din franciza "X-Men".

În total, weekendul trecut, cinematografele româneÅŸti au avut încasări de 1.130.817 de lei ÅŸi 61.890 de spectatori.


Lasă un răspuns