Coachella Valley Music and Arts Festival şi evenimentul country Stagecoach nu vor avea loc anul acesta din cauza restricţiilor impuse de autorităţile statale în încercarea de a opri răspândirea noului coronavirus, relatează Billboard.

Iniţial amânate pentru luna octombrie, evenimentele „au fost anulate pentru 2020”, se arată într-un comunicat emis de comitatul Riverside, ai cărui reprezentanţi sunt îngrijoraţi că toamna ar putea aduce un val mai serios de îmbolnăviri.

Coachella era programat anul acesta să aibă loc în weekendurile 10 – 12 aprilie şi 17 – 19 aprilie, iar capete de afiş erau Travis Scott, Frank Ocean şi Rage Against the Machine. Din cauza pandemiei, el a fost amânat pentru luna octombrie, la fel şi Stagecoach, care ar fi trebuit să se desfăşoare între 23 şi 25 octombrie.

Datele pentru ediţiile de anul viitor urmează să fie anunţate. Surse au declarat că promoterul Goldenvoice ia în calcul revenirea Coachella în abia octombrie 2021, când ar putea primi mai mulţi spectatori. Totul depinde de evoluţia pandemiei.

Acesta va fi primul an în decurs de două decenii când Coachella nu va avea loc. Festivalul a avut o pauză de doi ani, între 1999, când a debutat, şi 2001.

Luni, compania AEG, care deţine Goldenvoice, a anunţat că va tăia 15% din locurile de muncă, însemnând concedierea a peste o sută de angajaţi din diverse divizii, şi că va reduce salariile cu 20 – 50% din cauza crizei provocate de Covid-19.

About Post Author

Lasă un răspuns