Cea de-a patra editie a Festivalului "Zilele Monteorului" se desfasoara intre 5 si 7 iulie in statiunea Sarata Monteoru, judetul Buzau. Programul evenimentului este unul divers si cuprinde spectacole, concerte, gale, proiectii de film, expozitii, dar si o sectiune speciala, dedicata copiilor. 

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" va participa la eveniment cu cateva productii, menite sa aduca zambetul pe fetele copiilor. 
Spectacole si voie buna la Festivalul "Zilele Monteorului" 
Sambata, 6 iulie, incepand cu ora 10.00, va avea loc spectacolul "Cocoselul neascultator", in regia Cristinei Cotescu. Spectacolul scoate in evidenta pericolul la care sunt supusi cei care se lasa prada propriilor slabiciuni. Adresat atat copiilor, cat si parintilor, spectacolul aduce in discutie puterea prieteniei si a iertarii, transformarea obstacolelor intalnite in lectii importante si ilustreaza responsabilitatea fiecaruia pentru faptele savarsite, indiferent de varsta. 
Magie si numere de levitatie la Festivalul "Zilele Monteorului" 
Duminica, 7 iulie, incepand cu ora 11.00, copiii se vor putea bucura de spectacolul realizat de Magicianul Looney (Robert Tudor). Comic si interactiv, spectacolul presupune implicarea directa a copiilor in limea magiei. In cadrul reprezentantiei, micutii vor putea urmari numere de magie, aparitii si disparitii de obiecte si animale, precum si numere de levitatie realizate in stil umoristic. 
Ateliere pentru copii la Festivalul "Zilele Monteorului" 
Valentino Tiron, unul dintre actorii Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", poate fi admirat in spectacolele muzicale pentru copii "Cocosul neastamparat" si "Frumoasa din padurea adormita". In cadrul festivalului se desfasoara si ateliere de improvizatie teatrala, coordonate de Tiron.

Lasă un răspuns