TARE CA PIATRA

Piatra Neamt. Sâmbătă 21 Iulie 2012 10:00 -Duminică 22 Iulie 2012

Tare Ca Piatra este singurul festival national de sport extrem din Moldova, ce se afla acum la cea de-a 7-a sa editie. Tare Ca Piatra se concentreaza pe probele de Downhill, Skateboard si din acest an, si pe Streetball. Anual evenimentul atrage in jur de 4.000 de oameni si concurenti atat din tara, cat si de peste hotare. Avem 2 zile pline de adrenalina si spectacol, presarate cu distractie si voie buna, la petrecerea Tare Ca Piatra (Suie Paparude si DJ Gojira si multi altii)!!!

Recapituand putin, TARE CA PIATRA a ajuns acum la cea de-a 7-a editie si va avea loc in Piatra-Neamt, in weekend-ul 21-22 Iulie. Tare Ca Piatra este un eveniment de proportii uriase, care se axeaza pe Downhill, Skateboard, iar din acest an si pe Streetball. Expertii in role si BMX vor tine demonstratii pentru audienti, incantandu-ne cu cele mai hot trickuri. 
De-a lungul anilor, am incercat sa realizam un festival care sa se afle permanent intr-o perfecta simbioza cu cererile si asteptarile concurentilor, asa ca va anuntam ca aceasta editie vine la pachet cu un traseu permanent de downhill, cu un grad sporit de dificultate si siguranta totodata, iar skaterilor le promitem provocari inedite, care sa poata oglindi cat mai realist talentul si efortul acestora. 
Pentru iubitorii si practicantii de basket, premiera acestei editii, proba de Streetball urmareste sa largeasca orizonturile evenimentului si sa atraga si sportivii dedicati acestui tip de competitie. 
Spiritelor incinse de competitia celor mai buni dintre cei mai buni, atat din tara cat si din vecinatati, le-am pus la punct si un moment de „respiro”, petrecerea Tare Ca Piatra. Aceasta va avea loc pe terenul de fotbal/basket din incinta Strandului Municipal, incepand cu orele … pana cand rasare soarele. Ne mandrim cu un line-up de exceptie, capul de afis fiind rezervat pentru SUIE PAPARUDE si DJ Gojira, fara sa aiba nevoie de vreun fel de introducere, continuam cu vedetele noastre locale, experte deja in incendierea publicului,UMBRA, SIDEWAYS si MCB si incheiem cu un after-party ca la carte, alaturi de armata noastra de dj, Micro, Keeble, Electronic Rockers si deja bine cunoscutii si de-ai casei, AdrianR si Numele Meu. 

Editia 2012 a festivalului este organizata de Fundatia Ileana in parteneriat cu Asociatia Sportiva Tare ca Piatra , alaturi de BURN si Radio Guerilla, cu sprijinul Primariei Piatra-Neamt. De asemenea, tinem sa multumim pe aceasta cale tuturor sponsorilor si partenerilor media ce ne-au sprijinit si fara de care acest festival nu s-ar fi putut realiza. 
Pentru alte informatii cu privire la echipa si activitatea noastra, parteneri, sau orice alte detalii referitoare la regulament, inscrieri, sau conditii de participare, vizitati site-ul oficial al evenimentului, www.tarecapiatra.ro si pagina noastra de Facebook, http://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt . 

Mai multe detalii: http://www.tarecapiatra.ro


Lasă un răspuns