Cinci seri magice la TVR 1. Asta îi așteaptă pe iubitorii muzicii italiene. De mâine seară și până sâmbătă, Televiziunea Română transmite în direct cel mai mare eveniment muzical de televiziune din Italia, Festivalul de la Sanremo. Duelul Debutanților și al Campionilor va aduce pe scenă nume consacrate ca Rita Pavone, Irene Grandi ori Marco Masini. Câștigătorul trofeului de anul acesta va fi anunțat sâmbătă, 8 februarie.

A 70-a ediție a Festivalului de la Sanremo este una aniversară. Iar show-rile vor fi de neuitat, promit organizatorii care au gândit un spectacol strălucitor pe scena teatrului Ariston. Un omagiu adus trecutului dar proiectat spre viitor.

24 de artiști consacrați și 8 laureați ai festivalurilor de tineret de anul trecut vor concura pe 4 și 5 februarie la secțiunile Campioni și Debutanți.

A treia seară a evenimentului este rezervată celor mai frumoase piese care au făcut istorie pe scena festivalului.

Artista Rita Pavone revine la Sanremo după 48 de ani de la ultima reprezentație în fața publicului de acolo.

În exclusivitate pentru România, TVR 1 transmite în direct toate cele 5 seri ale ediției de anul acesta a Festivalului de la Sanremo.

Până pe 8 februarie, de la 21.45, evoluția concurenților va fi analizată de jurnalistul Bogdan Stănescu și invitații săi.

Prima ediție a Festivalului de muzică de la Sanremo a avut loc în 1951.

De-a lungul timpului, scena concursului s-a dovedit o rampă de lansare pentru mari artiști, cum sunt Andrea Bocelli, Laura Pausini sau Eros Ramazzotti.

About Post Author

Lasă un răspuns